تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


     

     

    سرشناسه : ساجدی، حیدر، ‏‫۱۳۵۲ -‏‬
    ‏عنوان و نام پديدآور : اصول اساسی در تغذیه عمومی و تغذیه ورزشکاران حرفه‌ای/ تالیف و ترجمه حیدر ساجدی، علی ساجدی.
    ‏مشخصات نشر : اردبیل: نگین سبلان‏‫، ۱۳۹۴.‬
    ‏مشخصات ظاهری : ‏‫۱۸۰ ص.‬
    ‏شابک : ‏‫‭978-600-7008-83-6‬‬
    ‏وضعیت فهرست نویسی : فیپا
    ‏موضوع : تغذیه
    ‏موضوع : رژیم غذایی درمانی
    ‏موضوع : ورزشکاران -- تغذیه
    ‏شناسه افزوده : ساجدی، علی، ‏‫۱۳۶۵ -‏‬
    ‏شناسه افزوده : روح‌نواز، سارا، ‏‫-۱۳۶۰‏‬، ویراستار
    ‏رده بندی کنگره : ‏‫‭RA۷۸۴‏‫‭/س۱۶‮الف‬۶ ۱۳۹۴
    ‏رده بندی دیویی : ‏‫‭۶۱۳/۲
    ‏شماره کتابشناسی ملی : ۳۹۸۵۹۹۴

    منبع : دکتری تخصصی مدیریت ورزشیاصول اساسی در تغذیه عمومی و تغذیه ورزشکاران حرفه‌ای 
    برچسب ها : تغذیه ,‏موضوع ,ورزشکاران ,ساجدی، ,‏شناسه افزوده ,‏رده بندی ,ورزشکاران حرفه‌ای ,تغذیه ورزشکاران ,تغذیه عمومی ,تغذیه ورزشکاران حرفه‌ای

     

     

     

         

     


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : تغذیه ,ورزشکاران ,ساجدی، ,‏موضوع ,حرفه‌ای ,عمومی ,تغذیه ورزشکاران ,تغذیه عمومی ,ورزشکاران حرفه‌ای ,‏شناسه افزوده ,‏رده بندی ,تغذیه ورزشکارا ,

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز سه شنبه 2 خرداد 1396

تبلیغات

ads2

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر